Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سرهنگ محمد نادربیگی گفت: ساعت 21 شب گذشته خانواده‌ای سراسیمه و مضطرب به پلیس آگاهی استان البرز مراجعه و از مفقود شدن پسر 13 ساله خود که در ساعت 17 همان روز از آموزشگاه اش در "گرمدره" کرج خارج شده و تاکنون به منزل بازنگشته است ، خبر دادند .

وی افزود: گفته های پدر فرد ربوده شده حاکی از آن بود، دقایقی قبل از مراجعه آنها به پلیس آگاهی، افراد ناشناسی با خط تلفن دایی وی تماس گرفته و به او اعلام کرده‌اند که خواهرزاده وی نزد آنها است و اگر به خواسته‌های شان عمل نکند جنازه پسرشان را تحویل آنها خواهند داد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام انتظامی گفت: بلافاصله تیم زبده‌ای از کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی استان تشکیل و با بررسی تمامی فرضیات و بکارگیری تمامی جوانب حادثه، شناسایی آدم رباها را در دستور کار خود قرار دادند.

سرپست پلیس آگاهی استان البرز تصریح کرد: پرونده در حال پیگیری بود که آدم رباها از طریق خط تلفن پسر ربوده شده با خواهر وی تماس گرفته و اعلام کردند که با خانواده آنها کاری ندارند و فقط دایی آنها باید خواسته‌ مالی‌شان را برآورده کند.

سرهنگ نادربیگی با بیان اینکه دایی پسر 13 ساله ازهویت آدم ربایان اظهار بی اطلاعی می‌کرد و با توجه به این که هیچگونه مشخصاتی از آنها در دست نبود، گفت: ماموران تحقیقات میدانی را آغاز و تمامی مسیرهای تردد آدم رباها از زمان خروج فرد ربوده شده را مورد بررسی قرار دادند.

وی خاطرنشان کرد: با بررسی‌های تکمیلی ماموران، هویت 2 نفر از آدم رباها شناسایی و در ردزنی‌های اطلاعاتی گسترده ، در نهایت مخفیگاه متهمان در شهرستان"ملارد" شناسایی کردند.

وی ادامه داد: آدم رباها که دیگر شرایط مخفی کردن فرد ربوده شده را نداشتند و به خواسته‌های خود نیز نرسیده بودند ، قبل از رسیدن ماموران قصد داشتند گروگان گیر را در حالی که دست و پای وی را بسته بودند رها و متواری شوند که با حضور به موقع ماموران در کمتر از ۱۰ ساعت هر 3 آدم ربا دستگیر و فرد ربوده شده در صحت و سلامت کامل به آغوش خانواده بازگشت.

سرهنگ نادر بیگی با اشاره به این که هدف آدم رباها از ربودن نوجوان 13 ساله، مقاصد مالی بود گفت: طبق اظهارات متهمان، در روز حادثه یکی از گروگان گیران، فرد ربوده شده را در حالیکه در حال بازگشت از آموزشگاه بود از پشت سر ، با دستمال آغشته به مواد بیهوشی ، بیهوش کرده و سپس با انتقال وی به شهرستان ملارد در یک ساختمان مخروبه با دست و پای بسته او را زندانی کرده و صبح روز بعد از حادثه به علت این که به خواسته خود نرسیده و احتمال می دادند توسط پلیس شناسایی شوند گروگان را به حال خود رها کرده و قصد فرار داشتند که دستگیر شدند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان البرز پلیس آگاهی تلفن سلامت صبح روز بعد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۳۴۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی قطعی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور طی یک سال گذشته

صباغ زاده مدیر کل دفتر نگهداری علائم و تجهیزات و توسعه سازمان حمل و نقل جاده ای وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه  سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در سال ۱۴۰۲، ۷۲۵ نقطه پرتصادف را اصلاح کرد گفت: این نقاط  را مجموعه پلیس راه در استان صورت جلسه کرده و  کمیسیون ایمنی راه های کشور به عنوان نهاد راهبر ایمنی راه‌ها در سال‌های گذشته دستورالعمل‌ هایی را تهیه کرده بودند. دستگاه‌هایی که در شناسایی نقاط حادثه خیز دخیل هستند مصوب و به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برای  شناسایی و رفع آن ابلاغ کردند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱،  ۸۸۷ نقطه پرتصادف در سطح کشور شناسایی و اولویت بندی شد و  با پیگیری وزیر راه و شهرسازی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ظرف ۲ سال این ۸۸۷ نقطه را اصلاح کرد.

او بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از  ۸۸۷ نقطه، ۴۱۲ نقطه را اصلاح و بر اساس بررسی‌هایی که انجام شد عملیات اصلاحی انجام گرفت.

صباغ زاده توضیح داد: خارج از ۴۱۲ نقطه ما تعدادی پروژه‌های نیمه تمام از نقاط شناسایی شده قبلی و نقاطی که تحت هر عنوانی بعنوان نقطه پرتصادف تعریف شده است در سال ۱۴۰۲ هم اصلاح کردیم که در مجموع ۷۲۵ نقطه را برطرف کردیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • شناسایی قطعی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور طی یک سال گذشته
  • امدادرسانی به پنج مصدوم حادثه واژگونی پژو ۲۰۶
  • مصدومیت ۵ نفر در پی واژگونی ۲۰۶
  • جسدی بعد از ۲۵ روز در نی‌ریز کشف شد
  • راز قتل پیرزن ۸۲ ساله در فارس برملا شد
  • شناسایی قاتل کشتی تایتانیک در یک عکس ۱۱۲ ساله
  • برملا شدن راز قتل پیرزن ۸۲ ساله در آباده
  • پیکر مطهر شهید ۲۵ ساله پس از ۳۸ سال شناسایی شد
  • شناسایی قاتل کشتی تایتانیک در یک عکس 112 ساله (+عکس)
  • گروگانگیری ۳۰ روزه برای اخاذی ۱۰ میلیاردی | راز ناپدید شدن یک ماهه جوان گمشده فاش شد